top of page
Buscar
  • Sílvia Font Jansà

La música dia a dia

(cast./cat.) Ayer me apeteció compartir por aquí una canción para cada día de esta semana, no porque la letra me recuerde a el dia en sí o porque especialmente la haya escuchado aquél día, sino para compartirme, para compartir música que a mi me pone la piel de gallina, o me cambia el estado, o me alegra, al final lo que quiero compartir escribiendo este post es la música que me gusta, la escuche a menudo yo o la escuchemos en casa y/o me diga alguna cosa. Aquí abajo la tenéis!


Ahir em va venir de gust compartir per aquí una cançó per cada dia d'aquesta setmana, no perque la lletra m'hi recordi o perque especialment l'hagi escoltat aquell dia, sino per compartir-me, per compartir música que a mi em posa la pell de gallina, o em canvia l'estat, o m'alegra, al final el que vull compartir escribint aquest post és la música que m'agrada, l'escolti jo sovint o l'escoltem a casa i/o em digui alguna cosa. Aquí sota la teniu!

Dissabte: "I won't back down" Jonny Cash

Diumenge: "You are my Sunshine" Elisabeth Mitchell

Dilluns: "Little seed" Elisabeth Mitchell

Dimarts: "Wassiye" Habib Koité

Dimecres: "Saramaya" Habib Koité

Dijous: "Mori l'odi" Pau Vallvé

Divendres: "Cadeliña" Sangre de Muerdago"


Si et vé de gust compartir-me la teva llista personal, estaré encantada d'escoltar-la! Si te apetece compartirme tu lista personal, estaré encantada de escucharla!
61 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page